Vanhan sananlaskun mukaan onnettomuus ei tule kello kaulassa ja etenkin moottoripyöräillessä tämä on hyvä muistaa! Jopa alan rautaisia ammattilaisia on menehtynyt tämän hienon lajin parissa, joten onnettomuuden uhkaan tulee suhtautua asianmukaisella vakavuudella. Moottoripyöräily on upea, vauhdikas laji, jossa valitettavasti sattuu myös helposti vakavia onnettomuuksia. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka Worksystem voi auttaa sinua varautumaan tällaisiin ikäviin tilanteisiin. Moottoripyöräilyssä asianmukaiset varusteet ovat kaiken A ja O!

Turvavälineet verkosta

Worksystem tarjoaa ainutlaatuisen ja näppärän tavan ostaa turvavälineitä suoraan verkosta. Voidaankin sanoa, että worksystem on alansa pioneeri ja edelläkävijä ja osaa ottaa asiakkaansa huomioon. Verkosta ostaminen on turvallista, nopeaa ja edullista, sillä verkkokaupat pystyvät usein kilpailemaan tuotevalikoimillaan kivijalkaliikkeiden kanssa. Kivijalkaliikkeillä on usein erittäin suuret kulut, mikä on yksi verkkokauppojen kilpailuvaltti. Lisäksi verkkokauppojen tuotevalikoimat ovat yleensä erityisen hyvät, sillä niillä on yleensä erityisen laajat yhteistyöverkostot. Verkossa ostaminen ja myyminen rikkoo maantieteellisiä rajoja ja tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kivijalkakauppaan verrattuna! Moottoripyöräilyyn tarvittavia turvavälineitä ostava pyöräilijä tekeekin yleensä hyviä löytöjä juuri verkkokaupoista.

Moottoripyörän turvallinen säilytys

On ensinnäkin erityisen tärkeää, että moottoripyörää säilytetään turvallisesti ja asianmukaisesti. Upea pyörä houkuttelee murtovarkaita. Murtovarkauksien lisäksi pyörille saatetaan tehdä ilkivaltaa, mikä voi vaikuttaa niiden ajettavuuteen ja aiheuttaa vaaratilanteita. Verkkokaupasta löydät onneksi suojaristikoita, jotka estävät murtomiesten aikeet ja jotka valmistetaan antamiesi mittojen mukaisesti. Ne voidaan asentaa pyörän säilytystilojen sisäpuolelle, esimerkiksi pyörävaraston takaoven lasiosia suojaamaan. Ristikoiden asentaminen on erittäin helppoa ja hyvästä suojasta huolimatta ne auttavat takaamaan hyvän näköyhteyden pyörävarastoon.

Moottoripyörävarkauksia ja pyöriin kohdistuvaa ilkivaltaa voidaan ehkäistä myös hälytinlaitteilla. Hälytinlaite on mahdollista asentaa jopa moottoripyörän kuljetusautoon, joka sekin saattaa houkutella murtovarkaita ja ilkivallantekijöitä. Verkkokauppa tekee yhteistyötä alan parhaiden ja tunnetuimpien tuotemerkkien ja toimijoiden kanssa. Jotta hälytysjärjestelmien toimivuus voitaisiin varmistaa, hälyttimet myydään vain korjaamolla asennettuina.

Tulipalovaaraan liittyvät turvavälineet

Onnettomuuden yhteydessä on tärkeää, ettei kuljetusautossa pääse syttymään tulipaloa tai jos pääsee syttymään, saadaan se sammutettua mahdollisimman nopeasti. Tästä syystä esimerkiksi verkkokaupan palosammuttimet ovat hyvä valinta. Verkkokaupasta löytyy ABC-hyväksyttyjä palosammuttimia.

Ensiapupakkaus

Edellä mainitun lisäksi kannattaa mukana pitää ainakin ensiapupakkausta ja silmänhuuhtelusuihketta. Pidä ne helposti saatavassa paikassa, jossa ne ovat turvassa myös yllättävissä tilanteissa.

Alkolukko

Alkolukko on yksi turvallisuutta lisäävä tekijä, ja niitäkin löytyy verkkokaupasta. Verkkokauppa tekee yhteistyötä alan luotettavimpien ja parhaiden alkolukkovalmistajien kanssa. Alkolukko voi auttaa vähentämään liikenneonnettomuuksia. Humalassa ei pidä lähteä moottoripyörän eikä myöskään kuljetusauton rattiin ja alkolukko auttaa pitämään tästä huolen. Muistathan, että myöskään väsyneenä ei pidä lähteä kuljettamaan minkäänlaista kulkuvälinettä, sillä syvä väsymys aiheuttaa humalatilan kaltaisen tilan, jossa arviointikyky saattaa pettää.