Moottorikerhossa kaikki moottoriurheiluun ja moottorilla kulkeviin liikenneneuvoihin, ja erityisesti moottoripyöriin liittyvä on sallittua! Monille kuitenkin kuva moottorikerhon aktiviteeteista liittyy bensankäryiseen ja tahrojen tuhrimaan halliin, jossa keski-ikäiset miehet kilpailevat siitä, kenellä on hienoin moottoripyörä.

Moottorikerho on kuitenkin paljon kaikkea muuta – sinne ovat ensinnäkin tervetulleita kaikki moottoriajoneuvoista ja moottoripyöristä kiinnostuneet ihmiset ikää tai sukupuolta katsomatta. Lisäksi moottorikerhot voivat järjestää myös monia muita aktiviteetteja jäsenilleen, kuten risteilyjä, kerhoiltoja tai yhteismatkoja vaikkapa ympäri Suomea järjestettäviin moottoriurheilua koskeviin kilpailuihin. Moottorikerholaiset osaavat myös pitää hauskaa ja siksi ei ole ollenkaan odottamatonta, että moottorikerhossa voidaan järjestää myös kaikkien aikojen Halloween-juhlat!

Tilaa naamiaisasut kätevästi verkosta

Parhaat ja ikimuistoisimmat naamiaisasut on helppo tilata suoraan Partykingin laajasta valikoimasta. Töiden ja moottorikerhon aktiviteettien sekä muiden harrastusten ja menojen ohella naamiaiskaupoissa juokseminen juuri Halloweenin alla ei yleensä onnistu, joten paras keino valmistautua tuleviin Halloween-juhliin on tilata naamiaisasut kätevästi verkosta.

Vaikka Halloween on ollut monien vuosien aikana varsin pieni juhla ympäri Suomea, on tämä Yhdysvalloista Eurooppaan rantautunut perinne alkanut ottaa vakaampaa jalansijaa myös kotimaassa. Halloween ei myöskään ole pelkästään lasten juhla, sillä monet aikuiset rakastavat yhtä lailla naamiaisia ja saattavat aloittaa sopivan naamiaisasun suunnittelemisen jopa kuukausia ennen juhlaa.

Jos sinulle ei ole syystä tai toisesta aikaa kyhätä naamaisasua moottorikerhon Halloween-juhlia varten, voit siis aivan yhtä hyvin tilata valmiin asun netistä. Jopa satojen eri naamiaisasujen valikoimasta löytyvät niin megasuositut supersankarit, hassunhauskat pilailuasut, prinsessat ja prinssit, noidat ja velhot, populaarikulttuurin tunnetuimmat hahmot, tv-sarjojen ja elokuvien sankarit sekä eri aikakausia edustavat naamiaisasut aina 1700-luvun keisarien ja keisarinnojen mahtipontisista asuista 80- ja 90-luvun diskoasusteisiin – valinnanvaraa siis löytyy!

Lisäksi, jos moottorikerhon Halloween-bileisiin on kutsuttu koko perhe, voit kätevästi tilata samalla myös puolison ja lasten asut, sillä Partykingin valikoimasta löytyy runsaasti naamiaisasuja myös lapsille. Nopean toimituksen ansiosta naamiaisasut ehtivät perille vaikka Halloween-juhliin olisi enää vähän aikaa, joten paniikin ei tarvitse suinkaan iskeä päälle, vaikka olisit vahingossa unohtanut Halloween-juhlien päivämäärän. Sesonkiaikana toimitusajat saattavat toki olla hieman pitempiä, joten tuleviin Halloween-juhliin kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan varautua ajoissa!